U nesreći kod Konzuma teško ozlijeđena 64-godišnja putnica

Prometna kod Konzuma
(FOTO: A.M.)

14.11.2016. | M.B.
Pregleda: 11889

Na raskrižju ulica Kralja Zvonimira i Osječke u petak (11.11.) oko 17:10 sati, 64-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke "Suzuki", požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja započela je skretanje ulijevo a da prethodno nije propustila sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera prilikom čega je oduzela prednost 19-godišnjem vozaču osobnog automobila marke "Seat", zagrebačkih registarskih oznaka koji je pokušao izbjeći sudar skretanjem ulijevo.

Tom prilikom je došlo do udara prednjim desnim dijelom "Seata" u desnu bočnu stranu "Suzukija" uslijed čega je došlo do odbacivanja osobnog automobila marke "Seat" koji je udario u prednji dio osobnog automobila marke "Fiat", požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 36-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 64-godišnja putnica iz osobnog automobila marke "Fiat", dok su lakše ozlijeđeni 36-godišnja vozačica te 13-godišnja putnica iz "Suzukija" i 15-godišnja putnica iz "Seata".


Tijekom proteklog vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama i to u Požegi u ulicama Osječka, Zrinska, Matice Hrvatske i Eugena Kvaternika, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Kutjevu u Ulici Eugena Kvaternika.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI