Slavonija bolja, ali izvukla samo bod protiv Oriolika

Slavonija:Oriolik
(FOTO: Tomislav MIlanović)

13.11.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4149

Odigrana je utakmica 13. kola 3.HNL-istok u kojoj je NK Slavonija na stadionu pokraj orljave odigrala neodlučeno s ekipom NK Oriolik iz Oriovca.



Prvu polovicu prvog dijela obilježila je čvrsta igra na sredini terena koji je bio poprilično natopljen i blatnjav što je otežalo lijepu tehničku igru. Slavonija je pretežito prijetila iz ubačaja, ali pravih prilika nije bilo. U 39. minuti gosti postižu pogodak za 0:1, a strijelac je bio Goran Jurić. Slavonija je imala stopostotnu šansu u 45. minuti, ali rezultat se nije promijenio.





U drugom dijelu slična slika i prilika. Čvrsta igra, puno "glavometa" i prekršaja, ali Slavonija konkretnija i bolja što je rezultiralo pogotkom za 1:1 koji je u 72. minuti postigao Ivan Jakešević.



Slavonija je u 90. minuti imala još jednu stopostotnu šansu, ali nedostajalo je malo sreće i ostalo je 1:1. Koliki je Slavonija bila favorit i u koliko je dobroj formi dokazuje slavlje gostujućih navijača i igrača koji su slavili kao da su osvojili Ligu prvaka.





- Očekivali smo da će biti teško igrati na natopljenom terenu i da je težak protivnik u pitanju. Dali su nam pogodak iz jednog udarca i morali smo se vraćati u igru. Šteta što nismo zabili gol iz stopostotne šanse na kraju prvog poluvremena jer bilo bi puno lakše igrati. Bacio sam sve u napad zadnjih pola sata. Imali smo nekoliko čistih šansi, nismo zabili, ali ostajemo nepobjeđeni i idemo dalje, pripremamo se za Marsoniju - rekao je trener Slavonije Robert Špehar.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI