PLATINUM- vrhunska priča vrijednija od zlata

Novo ruho Platinuma
(FOTO: Platinum)

12.11.2016. | M.B./Platinum
Pregleda: 30206

Protekle dvije godine grad Požega i okolica uživaju u jednoj kvalitetnoj poslovnoj priči nazvanoj PLATINUM. Naziv PLATINUM dolazi od kemijskog elementa Platina koja je inače na tržištu plemenitih kovina puno rijeđa i vrijednija od zlata.

Poslovna politika požeškog PLATINUMA upravo je takva kakvim se smatra i platina: rijetka, jedinstvena i vrijedna. Svoju vrijednu priču vlasnici PLATINUMA započeli su u ljeto 2014. godine otvorenjem najmodernijeg disco cluba u Slavoniji da bi je u jesen 2015. nastavili otvorenjem vrhunskog caffe & lounge bara PLATINUM IN. Točku na i ovog vrijednog kompleksa stavili su ove jeseni otvorenjem objekta brze prehrane nazvanog PLATINUM GRILL. Ovaj jedinstveni kompleks disko kluba, kafića i grill-a ne postoji nigdje drugdje u Hrvatskoj i upravo je to ponos vlasnika i voditelja Platinuma.




Samo za prave gurmane - PLATINUM GRILL


U petak 21. listopada požeški PLATINUM dobio je nastavak svoje vrhunske ugostiteljske priče u obliku objekta brze prehrane nazvanog PLATINUM GRILL. Nakon vrlo uspješnih projekata discotheque i caffe bara, PLATINUM GRILL nešto je posve drugačije, kako naslov kaže - samo za prave gurmane. Nakon dvogodišnje analize tržišta, stvoren je fantastični jelovnik za prave ljubitelje mesa s grilla i upravo zato je ovaj objekt nazvan PLATINUM GRILL. Cilj menadžmenta PLATINUMA je gostu ponuditi uvijek nešto novo i drugačije te, naravno ,ukusno a to će pokušati s novim GRILL projektom. Kompletnu ponudu PLATINUM GRILL-a možete pogledati na njihovoj GRILL facebook stranici www.facebook.com/platinumgrillpozega. Dostava hrane Platinum Grill radi svaki dan od 10:00h, a Marketinški slogan sa kojim je Platinum Grill započeo svoju gastronomsku priču glasi SAMO NAZOVI - 034 252 555.

















Novo ruho discotheque

Uz nastavak ove vrhunske priče, PLATINUM od ove subote predstavlja i novo ruho discotheque PLATINUM, tj. najvećeg dijela PLATINUMA. U proteklom tjednu potpuno je obnovljen interijer kluba, rekonstruirani svi šankovi i sva sjedeća mjesta uz redizajnirani VIP separe. I to, naravno, nije sve. U periodu koji dolazi menadžment kluba najavio nam je nova iznenađenja kakva do sada još nismo imali prilike vidjeti.













Više informacija o ovoj vrhunskoj priči vrijednoj od zlata provjerite na PLATINUM facebooku www.facebook.com/platinumpozega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI