Plamene dočekuju ŽKK Croatia, NK Slavonija protiv Oriolika

ŽKK Plamen Požega
(FOTO: 034Portal)

11.11.2016. | T.M.
Pregleda: 1975

NK Slavonija ostvarila je pobjedu u 12. kolu 3.HNL-istok nad Međimurjem i zauzela drugo mjesto na tablici. Sutra, s početkom u 14 sati plavi dočekuju NK Oriolik iz Oriovca koji je deveti na tablici.

Slavija je prošlo kolo također bila uspješna i kod kuće pobjedila Višnjevac 3:0. U nedjelju idu u goste u Bijelo Brdo gdje će odmjeriti snage s NK BSK koji je šesti na tablici.

RK Požega poražena je u gostima u petom kolu 2.HRL-istok od ekipe Slatine rezultatom 32:26. Požega je peta na tablici s tri pobjede i dva poraza. Sljedeće kolo RK Požegi u goste dolazi ekipa Viro Virovitica koja je druga na tablici. Utakmica će se odigrati u Tomislavu Pircu, u nedjelju u 18 sati.


Košarkašice ŽKK Plamen Požega pobjedile su ekipu Raguse iz Dubrovnika u šestom kolu A1 košarkaške lige rezultatom 75:67.  Ekipa pod vodstvom trenera Englmana, kao što je gotovo svima i poznato, od ove sezone je nova u prvoligaškom društvu i ostvaruje solidne rezultate i priređuje iznenađenja. U goste im dolazi ekipa ŽKK Croatia 2006. Riječ je o ekipi, koja ima samo jednu pobjedu, ali nitko ih nije dobio velikom razlikom. Utakmica će se odigrati sutra u 18 sati u Tomislavu Pircu.


KK Požega, prošlo kolo A2 muške lige istok pobijedila je prošlogodišnje prvake KK Borovo na njihovom terenu s rezultatom 82-77. Sutra im u goste dolazi HKK
Vukovar. Utakmica će se također odigrati u Tomislavu Pircu.

Odbojkašice ŽOK Vallis Aurea, u nedjelju, u Tomislavu Pircu svladale su OK Belišće 3:2 u setovima. Vallisice su četvrte na tablici, a u nedjelju gostuju u Vinkovcima kod ŽOK Vinkovci koji je drugi na tablici. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI