Utrka Papučki cener 27.11.2016.

Papučki cener
(FOTO: Privatna kolekcija)

11.11.2016. | M.B.
Pregleda: 3297

Drage trkačice i trkači, s ponosom najavljujemo da su prijave za utrku na 10km, koja će se održati 27. 11. 2016. u Velikoj (Papuk) u 10:00 sati, od danasotvorene! Svi trkači uz startne pakete dobivaju i super kvalitetne "Run Croatia"dry fit majice.

Prijevoz stvari do cilja bit će organiziran kombijem/busom, ali to ne možemosa stopostotnom sigurnošću garantirati ako zapadne snijeg i ne može sekombijem/busom doći do cilja. Sve ovisi od vremena. Na prošlogodišnjoj utrcivozio je kombi i na pola staze punio minibus jer je bio snijeg na cesti pa busnije mogao do cilja.

PD "Mališćak” Velika i JU PP Papuk su glavni organizatori utrke,suorganizatori utrke su Run Croatia, Stotinka kao i ostali partneri i sponzori.Više informacija možete naći na facebook stranicama: www.facebook.com/runcroatia.


Start utrke je Velika a cilj Anđina baraka. Prijave najkasnije priložiti do26.11. 2016. u 24:00 sati. Informacije: na mobitel +385(91)443-0007, e-mail: [email protected] Papuk- na mobitel +385 98 1710681, e-mail: [email protected]


Osvježenje: Stanica s osvježenjem (voda) je na cca. 5 km i u cilju utrke(čaj, voda, sok). Za sve trkače koji se prijave do određenog roka, na cilju ćebiti osiguran "gablec” u cilju (tradicionalno kruh&mast + još poneki domaćispecijalitet). ”After Run Party” u caffe baru Lugarnica s ručkom (+1 gratispiće po izboru iz specijalne ponude) za sve trkače i volontere!U zoni starta, a u cilju utrke bit će postavljen šator za presvlačenje.Organizator osigurava prijevoz stvari od starta do cilja.

Dolazak do cilja je moguć osobnim automobilima pa osobe iz pratnje trkaćamogu dočekati trkače u cilju.

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječena osobnu odgovornost (uz pratnju liječničke pomoći i osiguranje policije), daje upoznat sa pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, te da jeupoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži. Organizator ne možejamčiti prijevoz trkača od cilja do starta u slučaju da cesta bude neprohodnaza promet (snijeg, poledica). Povratak je moguć planinarskom stazom Anđinabaraka – Nevoljaš – Lapjak – Velika.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI