GD Sokol: ¨Rezultati su odlični u odnosu na uvjete u kojim treniramo¨

GD Sokol na državnom prvenstvu
(FOTO: GD Sokol)

08.11.2016. | T.M.
Pregleda: 4184

Gimnastičko društvo "Sokol", Požega imalo je svojih 11 predstavnika i predstavnica u B i C programu na Državnom prvenstvu u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton, Nedelišće, održanom od 4. do 6. studenog.

U B programu junior Jan Letić je u pojedinačnom plasmanu osvojio treće mjesto i popeo se na postolje. Mlađi kadeti u C programu Leon Pejša i Adrian Štadelhofer osvojili su 19. i 31. mjesto. Kadeti C programa Nikola Macaljuk i Matko Badrov osvojili su 30. i 31. mjesto.




U B programu juniorka Tonka Pavelić osvojila je četvrto mjesto, a Lorene Kukić 16.


U mlađim juniorkama u B programu Madlen Majetić bila je deveta, a Antonija Nigović osvojila je 21. mjesto. Katedtkinja u B programu Lana Majetić bila je 18. Mlađa juniorka u C programu, Tea Čavec osvojila je 20. mjesto.





- Ovim smo natjecanjem  i službeno zatvorili ovu sezonu i već se pripremamo za sljedeću. Rezultati su odlični u odnosu na uvjete u kojima treniramo, kako je sportska gimnastika bazični, individualni sport za koji treba puno odricanja, rada  i truda možemo biti zadovoljni. Nadamo se uvijek još  boljim rezultatima i većoj podršci lokalne zajednice i ostalih institucija u ovome gradu jer zaista ovaj sport je majka svih sportova koji sva djeca trebaju proći u svom odrastanju - poručuju iz GD Sokol.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI