Slavonija pobijedila Međimurje i zasjela na drugo mjesto

05.11.2016. | T.M.
Pregleda: 7043

Odigrana je utakmica 12. kola 3. HNL istok u kojoj je NK Slavonija gostovala u Čakovcu kod drugoplasirane ekipe Međimurja. Slavonija je pobIjedila 2:1, nanijela prvi ovosezonski domaći poraz Međimurju i zasjela na drugo mjesto na tablici 3. HNL-istok.

Slavonija je počela hrabro i u 11. minuti poništen je pogodak Jakeševića iz sumnjivo dosuđenog zaleđa. Nakon još nekoliko prilika u 21. minuti Podobnik upućuje odličnu dugu loptu koju Jakešević prima prsima i zabija u suprotni kut. U 34. minuti Slavonija je imala sjajnu priliku, Boban je primio loptu na desetak metara, pucao međutim golman domaćih brani udarac. Sedam minuta poslije nakon prodora i centaršuta Majstorovića Bruno Boban zakucava loptu u mrežu za zasluženih 2:0 Slavonije.

I u drugom poluvremenu Slavonija je bolja i konkretnija. U 50. minuti Boban je imao stopostotnu šansu. Domaći klub do prve prilike je došao u 52. minuti, zatim u 56. minuti. U 87. minuti smanjili su na 1:2, ali to je bio samo utješni zgoditak.


Kao što je trener Slavonije Robert Špehar i najavio, plavi su u Čakovec otišli "otvorenog garda" i zasluženo pobijedili. Čestitamo!



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI