¨Ovdje smo prvenstveno zbog zabave i druženja¨

Sportski pub kviz u Kazališnoj kavani
(FOTO: T.M.)

05.11.2016. | T.M.
Pregleda: 9307

U organizaciji udruge "Kvizoljupci Zlatne doline" sinoć je u kazališnoj kavani u Požegi održani prvi sportski pub kviz. Inače, jednom mjesečno se održava pub kviz općeg znanja, a jučer su ljubitelji sporta došli na svoje.



- Interes, kao što vidite, je velik, a pub kviz se održava redovno jednom mjesečno plus što uvodimo i tematske kvizove kao što je ovaj sportski. Osim toga održimo šest do sedam pojedinačnih pub kvizova tako da u sezoni imamo 60 do 70 kvizova ovdje u Kazališnoj kavani - rekao nam je inicijator cijele ideje, Hrvoje Vlahov poznat uostalom i po vrlo uspješnom nastupu u nekadašnjem kvizu "Milijunaš".





16 ekipa od tri člana sinoć je odgovaralo na 60 ne baš jednostavnih pitanja iz hrvatskog i svjetskog sporta. 



- Ovdje dolazimo prvenstveno zbog zabave i druženja. Sponzor su nam "Rakije Šimić". Za prvo mjesto nagrada je boca viljamovke po osobi, drugo i treće mjesto po boca vina, četvrto i peto mjesto runda pića za šankom - rekao nam je Hrvoje.



Za sve dodatne informacije, ljudi koji bi željeli postati dio ove "kvizomanske" priče mogu pristupiti i facebook stranici"kvizoljupci zlatne doline" koja za sada ima 270 članova.




Prvo mjesto osvojila je ekipa "Mi smo prvaci"(43,5), drugi su bili "Piloni"(43), a treće mjesto pripalo je ekipi "Mućki provokatori"(42.5).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI