Izborna skupština udruge ¨ALUMNI VUP¨

"ALUMNI VUP"
(FOTO: VUP )

04.11.2016. | M.B.
Pregleda: 6521

U ponedjeljak, 31.10.2016. održana je izborna skupština Udruge diplomiranih studenata Veleučilišta u Požegi "ALUMNI VUP".

Za dužnosnike Udruge izabrani su: Predrag Livak, predsjednik, Vedran Kovačević, dopredsjednik, Željka Korošec, tajnica, dok su za članove Upravnog odbora izabrani Marijan Crnjac i Milan Paun.

Članovi Nadzornog odbora su: Daliborka Uršić, Vlado Previšić i Danijela Vrba, a članovi Arbitražnog vijeća su: Matej Grgačević, Josip Glavačević i Martina Vondra. Likvidator udruge je Brigita Zubović.





Područje djelovanja Udruge sukladno ciljevima je obrazovanje i znanost, a ciljevi Udruge su povezivanje svih onih koji su diplomirali na Veleučilištu u Požegi te održavanje veze između Veleučilišta u Požegi i njegovih nekadašnjih studenata, kao i veze između samih nekadašnjih studenata Veleučilišta u Požegi.

Udruga je osnovana kao strukovna Udruga u odgoju i obrazovanju, kao i u području znanosti, stručnog rada i istraživanja, a radi promicanja i razvoja suradnje između Veleučilišta u Požegi i organizacija u kojima rade njegovi nekadašnji studenti, radi unaprjeđenja djelatnosti tih organizacija i Veleučilišta u Požegi te radi dobrobiti lokalne i šire društvene zajednice.



Udruga potiče stručne, znanstvene i praktične aktivnosti svoga članstva, organizira predstavljanje sadašnjim studentima slučajeva iz prakse organizacija u kojima rade nekadašnji studenti te surađuje sa sličnim Udrugama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Djelatnosti Udruge kojima se ostvaruju ciljevi su organiziranje susreta članova Udruge i drugih osoba radi promicanja ciljeva Udruge, suradnja s obrazovnim i znanstvenim institucijama te drugim tijelima i organizacijama koje pomažu studente i potiču njihov stručni rad i usavršavanje, poticanje i unapređivanje stručnih, znanstvenih i praktičnih aktivnosti svojih članova, organiziranje okruglih stolova o značajnim gospodarskim problemima, organiziranje skupova i predavanja za članove i širu javnost, organiziranje različitih programa i projekata iz područja društvenih i biotehničkih znanosti, organiziranje predavanja studentima o slučajevima iz prakse organizacija u kojima rade nekadašnji studenti i praktičnim iskustvima profesionalnog djelovanja članova, suradnja s drugim Udrugama diplomiranih studenata te drugim strukovnim Udrugama u zemlji i inozemstvu, organiziranje različitih pogodnosti kroz mrežu suradničkih Udruga i organizacija, znanstvena i stručna suradnja organizacija u kojima rade nekadašnji studenti s Veleučilištem u Požegi, suradnja sa Studentskim zborom i ostalim organizacijama studenata Veleučilišta u Požegi, obavještavanje o djelatnostima Veleučilišta u Požegi i aktivnostima Udruge te akcijama koje se tiču osobnog i profesionalnog razvoja članstva.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI