Lipičani i Pakračani u novom spotu Hladnog piva

Spot za pjesmu Hladnog piva
(FOTO: Compas.com.hr)

04.11.2016. | M.B./Compas.com.hr
Pregleda: 4796

Zeleni otok, Irska, u zadnjih nekoliko godina postao je poželjna destinacija za mnoge mlade ljude iz Hrvatske pa i iz našeg kraja, a nedavno objavljeni glazbeni video-spot punk benda iz zagrebačkih Gajnica koji je sniman tijekom njihove mini turneje u Republici Irskoj snimljena je jedna djevojka iz Pakraca, a na koncertu je bio i iseljenik iz Lipika.



"Ovo je prvi putopisni spot Hladnog piva. Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske. Dan Oslobođenja je prpošna razigrana zezancija na račun iseljavanja, a kako sve više mladih emigrira baš u Irsku, iskoristili smo svirke u Corku i Dublinu te anketirali publiku da vidimo iz kojih su gradova došli.", napisali su dečki iz Hladnog piva na svom Youtube kanalu o spotu za pjesmu Dan oslobođenja sa zadnjeg albuma Dan zatvorenih vrata.


"Puno smo toga naučili u tih par dana pa prije nego se i vi odlučite za selidbu imajte na umu da Irci ne drže jaja u frižiderima, da nema WC-a na autoputu između Dublina i Corka, da ima mnogo manje pasa na cesti i da narkomane nikad ne smiješ gledati u oči.", također su iznijeli svoje dojmove o Irskoj za one koji razmišljaju o posjeti zelenog otoka.


Cijeli glazbeni spot koji je režirao Vojan Koceić kako bi možda prepoznali nekog od Pakračana i Lipičana koji možete pogledati na Youtube kanalu Hladnog piva.



izvor: www.compas.com.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI