Slavonija na gostovanju kod Međimurja u borbi za drugo mjesto

NK Slavonija slavi pobjedu
(FOTO: 034Portal)

04.11.2016. | T.M.
Pregleda: 3114

Prošlo, 11. kolo 3. HNL istok bilo je uspješno za NK Slavoniju koja je svladala Bjelovar 2:1. Sutra gostuju u Čakovcu kod Međimurja u direktnoj borbi za drugo mjesto na tablici. Međimurje je drugo s 23 boda, a Slavonija treća s 20 bodova.

Slavija je pamtila i bolje sezone od ove, ali u goste im dolazi Višnjevac koji je posljednji na tablici s osvojena tri boda. Utakmica će se igrati sutra na stadionu S.Z.Šivo u Pleternici s početkom u 15 sati. Podržite Pleterničane kako bi se vratili pobjedama.

Požeški rukometaši u 4. kolu bili su uspješni i uvjerljivo pobijedili ekipu Slavije iz Starog Petrovog sela. RK Požega treća je na tablici 2.HRL-istok s tri pobjede i jednim porazom. Sutra gostuju kod čvrste ekipe Slatine koja je peta na tablici s dvije pobjede i dva poraza.


Košarkašice KK Plamen Požega prošlu nedjelju su poražene u jakoj A1 košarkaškoj ligi od ekipe Medveščaka. Plamene u šestom kolu sutra gostuju u dalekom Dubrovniku gdje će odmjeriti snage s ekipom ŽKK Ragusa. Želimo im sretan put i dobru utakmicu. Ragusa je četvrta na tablici, a Požega šesta.


Požeški košarkaši su prošlo kolo A2 lige istok prvi put ove sezone igrali u kompletnom sastavu i ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv ekipe KK Vrijednosnice OS Darda. Sutra gostuju kod ekipe KK Borovo.

Odbojkašice ŽOK Vallis Aurea u prva dva kola 1.B lige istok imaju pobjedu i poraz. U nedjelju, 6. studenog igraju kod kuće, u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc protiv ekipe Belišća. Utakmica počinje u 19.30 sati, dođite i podržite naše odbojkašice u što većem broju. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI