Požeško-slavonska županija i dalje s najjeftinijim nekretninama

Njuškalo
(FOTO: Google)

03.11.2016. | M.B.
Pregleda: 4251

Prema mjesečnom izvješću s portala Njuškalo.hr, cijene nekretnina uHrvatskoj u listopadu 2016. godine pokazuju rast od 1% prema istom mjesecuprošle godine, a šest posto pad u odnosu na listopad 2011. godine. Na Njuškaluje prošlog mjeseca bilo aktivno 170 000 oglasa nekretnina, a predano ih je 16tisuća.

Gledano po gradovima, najveći utjecaj na rast prosječnih cijena kvadratastanova pokazuju grad Zagreb, Split, Rijeka te manji gradovi i općine uturističkim destinacijama.

Kontinentalne županije koje bilježe najveći pad prosječnih cijena nekretninau odnosu na isti period prošle godine, ujedno su i županije sa najnižimcijenama nekretnina općenito. Primjerice, u Požeško-slavonskoj županijiprosječna cijena kvadrata kuće, što u cijenu uključuje i okućnicu, iznosi 371euro u listopadu.


Dubrovnik je i dalje najskuplji grad s godišnjim rastom cijena nekretnina odosam posto. Slijede ga Opatija, mjesta i općina na otoku Braču te grad Hvar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI