Dođite u subotu u šetališnu zonu na martinje, kestenijadu i bučijadu

Konferencija za novinare u Gradskjoj vijećnci
(FOTO: Grad Požega)

02.11.2016. | T.M./Grad Požega
Pregleda: 8460

Tradicionalna manifestacija "Okusi jeseni u Požegi" bit će održani u subotu u požeškoj Šetališnoj zoni. U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege martinje, kestenijada i bučijada će posjetiteljima ponuditi proizvode rekordnog broja izlagača iz cijele Slavonije, njih preko 40. Više o svemu rekla je direktorica ureda TZ Grada Požege, Silvija Podoljak.



- Osim vrućih pečenih kestena, posjetitelje očekuju slastice od kestena, jabuka, bundeva, meda, domaći sokovi, čajevi, ljekovito bilje, ulje, sjemenke, nakit, igračke, rukotvorine, zlatovezi i drugi suveniri Slavonije. Od 11 sati bit će u šetališnoj zoni i naš vinski kardinal Vlado Bauer koji će uz svoje ministrante i ovogodišnjeg kuma krstiti mošt u vino koje će biti besplatno za sve posjetitelje – rekla je Podoljak.





"Okusima jeseni" prethodit će 2. Turistički forum koji se održava uz pokroviteljstvo Grada Požege i u suradnji s HGK – Županijskom komorom Požega i TZ Požeško-slavonske županije u HGK, Vukovarska 6, od 08.00 do 10,30 sati.

Na forumu će najviše riječi biti o turističkim potencijalima grada i novim prilikama te novim turističkim proizvodima, a predstavit će se i privatne turističke agencije. Posebnost Foruma je i predstavljanje modela Home Exchange koji će prezentirati Rujana Lukač, predstavnica Adriatic regije i žena koja je putem tog koncepta proputovala cijeli svijet. Na Forum su pozvani svi subjekti čija je djelatnost vezana uz turizam, ali i građani jer su upravo oni ti koji prvi trebaju spoznati naše potencijale.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI