Ekspresna pobjeda boksača Lovre Šojata protiv puno iskusnijeg protivnika

Lovro Šojat
(FOTO: BK Graciano)

30.10.2016. | T.M./BK Graciano
Pregleda: 4845

Nakon ljetne stanke, u subotu je u Koprivnici nastavljena 1. Hrvatska boksačka liga. Za naš požeški kub "Graciano" nastupio je junior Lovro Šojat u apsolutnoj kategoriji bez težinskog limita. Pobjedio je Mihaela Kirasića iz Koprivnice, prekidom u drugoj rundi.

- Protivnik iz Koprivnice krenuo je samouvjereno. Nakon početnog ispitivanja Lovro se uglavnom branio.Sredinom prve runde  desnim direktom pogađa i sudac broji domaćinu. Tijekom prve runde još nekoliko puta pogađa tako da smo bili sigurni da je prva runda pripala nama. Već na početku druge runde vidjelo se ozbiljno krvarenje iz nosa protivnika i nakon jednog jakog direkta službeni liječnik je prekinuo borbu. Ova pobjeda donijela je bodove klubu ali posebno veseli činjenica da je Lovro kojemu je ovo bio prvi službeni meč nakon devet mjeseci treniranja uspio pobijediti puno iskusnijeg boksača - pojasnio je tijek meča trener BK "Graciano", Željko Krpan.

Slijedeći izazov već slijedi 19. studenog u Osijeku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI