Trener Anić: ¨Pobjeda je zaslužena, ali nisam zadovoljan pristupom!¨

RK Požega
(FOTO: 034Portal/T.M.)

30.10.2016. | 034Portal/T.M.
Pregleda: 3453

Odigrana je utakmica četvrtog kola 2.HRL-istok u kojoj je sinoć u Tomislavu Pircu ekipa Požege došla do uvjerljive pobjede nad RK Slavije iz Starog Petrovog sela rezultatom 34:23.



Požega kreće silovito i u osmoj minuti je povela s 5:1. Gosti se bude, a Požega je malo zaspala što dovodi do izjednačenja 8:8 u 15. minuti, ali to je bilo prvo i zadnje. Požega čvrstom obranom i brzim kontranapadima dolazi do prednosti 15:11 u prvom poluvremenu.


U drugom poluvremenu Požega još malo podiže tempo. Utakmica je "prelomljena" u 44. minuti kad je Požega povela 25:15. Krajnji rezultat, kako smo već naveli, bio je 34:23. Najraspoloženiji igrač Požege bio je Domagoj Kiš s 12 pogodaka.


- Pobjeda je zaslužena, ali nisam zadovoljan pristupom, pogotovo u prvom poluvremenu. To je bilo dosta loše. Poveli smo 5:1 i tako smo trebali i nastaviti, ali pala je motivacija i želja naših igrača jer smo nekako znali da ćemo dobiti ovu utakmicu. Tražio sam od igrača da odigraju maksimalno, barem prvo poluvrijeme kako bi mlađi igrači imali što veću minutažu. Razlika je trebala biti puno viša od 11 golova. Sljedeće kolo igramo u Slatini s jednom odličnom ekipom koja je uigrana i mlada. Bit će teško, ali ako se posloži da odigramo dobru obranu naravno da možemo uzeti bodove - rekao je trener RK Požega, Dario Anić.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI