Slavonija pobijedila Bjelovar: ¨Idemo ¨otvorenog garda¨ na derbi s Međimurjem¨

Slavlje trenera i igrača poslije utakmice
(FOTO: 034Portal/T.M.)

29.10.2016. | 034Portal/T.M.
Pregleda: 4131

Odigrana je utakmica 11. kola 3.HNL-stok u kojem je Slavonija na stadionu pokraj Orljave pobijedila ekipu Bjelovara rezultatom 2:1.

Od početka utakmice prikazana je žustra igra s puno trčanja. Slavonija je imala kontrolu lopte, a gosti su pokušavali iz kontranapada. Slavonija konkretnija s puno više šansi što je rezultiralo stopostotnom prilikom u 26. minuti. Kapetan Mile Pavelić je izašao sam pred gostujućeg vratara, ali nekoliko centimetara je nedostajalo za 1:0.




U početku drugog poluvremena obje ekipe su imale po jednu odličnu priliku. Slavonija opet bolja, pritišće protivnika, što je rezultiralo pogotkom za 1:0 u 56. minuti. Strijelac je bio Bruno Boban koji je u gužvi u šesnaestercu zakucao loptu u mrežu. Na 2:0 povisuje Ivan Jakešević u 69. minuti. Gosti su zabili utješni zgoditak u 87. minuti preko Denija Hajdarevića.




Slavonija je treća na tablici, ali zaostaje samo bod za drugoplasiranim Međimurjem iz Čakovca kod kojeg gostuje sljedeće kolo.




- Mislim da smo stvarno danas zaslužili pobjedu. Zaista smo stvorili mnogo šansi iz igre i prekida. Ostali smo u vrhu i idemo "otvorenog garda" na derbi s Međimurjem probati izboriti drugo mjesto. Čestitam ekipi Bjelovara na korektnoj utakmici - rekao je trener NK Slavonije Robert Špehar.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI