RK Požega u subotu u 18 sati, u Grabriku ¨hvata¨ treću pobjedu za redom, Plamene dočekuju Medvešćak

28.10.2016. | 034Portal/T.M.
Pregleda: 3029

Nakon uzbudljive i neizvjesne utakmice, rukometaši RK Požege prošlu subotu su upisali gostujuću pobjedu u trećem kolu 2.HRL-istok nad ekipom Nexe II. Treću pobjedu za redom pokušat će ostvariti protiv RK Slavije iz Starog Petrovog Sela, sutra u 18 sati u sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Požega je nakon tri odigrana kola četvrta na tablici s dvije pobjede.

Nakon poraza u prošlom kolu od Koprivnice NK Slavonija će se pokušati vratiti na pobjedničke staze, sutra u 15 sati na stadionu pokraj Orljave protiv ekipe Bjelovara.

Slavija je prošlo kolo na domaćem terenu s 4:1 svladala ekipu Croatia Đakovo, a sutra gostuju kod ekipe Mladosti koja je peta na tablici 3.HNL-istok s 15 bodova. Slavija je na 11. mjestu s 12 bodova, a Slavonija treća sa 17 bodova.


Četvrto kolo A-1 ženske lige bilo bi sasvim uobičajeno po pitanju favorita, no ekipa iz Požege, trenera Englmana napravila je veliko iznenađenje u Puli. Naše nove prvoligašice stigle su kao autsajderi, no pokazale su hrabrost, energiju, agresivnost u obrani i sve što je bilo potrebno za veliku pobjedu i nove bodove. Sada su pete na tablici A1 lige. U nedjelju, u 16 sati pokušat će ostvariti još jednu pobjedu u Tomislavu Pircu protiv ekipe ŽKK Medvešćak koja je četvrta na tablici. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI