Tragična smrt Andrijana Rajnovića duboko je potresla mještane Požege i Starigrada

Andrijan Rajović
(FOTO: Kalelarga.hr)

28.10.2016. | M.B./Kalelarga.hr
Pregleda: 26743

Tragična smrt 38-godišnjeg Andrijana Rajnovića potresla je mještane Starigrada i Požege, koji su ga poznavali i voljeli.

Podsjetimo, on je život izgubio u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu nedaleko od Starigrada, na Jadranskoj magistrali, kada je vozeći osobni automobil udario u kamion u još nerazjašnjenim okolnostima.




Andrijan, kojeg su mještani od milja zvali Andy, rodom je iz Požege, a u Starigrad je dolazio kod bake i djeda, s kojima je kasnije i ostao živjeti. Iako je imao teško djetinjstvo, to na njemu nije ostavilo traga, te je uvijek bio dobre volje i nasmijan.Djed mu je bio limar, cijenjen u starigradskom kraju, a ljubav prema tom poslu naslijedio je i Andy.


Kako su nam kazali mještani Starigrada, bio je uvijek vedar, te prema svima ljubazan i susretljiv. Jedan od njegovih prijatelja, Višeslav Dokoza, ističe: -"Bio je pun optimizma, ljubavi, humora i nadasve dobrote gdje god je došao. Svi su ga poznavali jer se bavio limarijom, a nakon djedov smrti preuzima limarski obrt i gotovo da nema objekta u Podgorju i puno šire gdje ne ostavlja svoj vrijedan trag. Uvijek je imao povoljne cijene rada, daleko povoljnije od drugih, a radio je najkvalitetnije i najpredanije što je bilo moguće. Voljele su ga tisuće ljudi i nema čovjeka kojem je ružne riječi rekao, svima je pomogao, bio 24 sata na usluzi, svima donosio radost i veselje. Oduševljavao nas je sve. Ima dvije sestre i brata kojima je svesrdno pomagao. Moja obitelj bila mu je drugi dom, mojim roditeljima drugi sin, a mojim sestrama i meni brat.” – s tugom nam je ispričao Višeslav Dokoza.



Posljednji ispraćaj Andrijana Rajnovića je danas u 16 sati, na groblju sv. Ilije u Požegi.

izvor: www.kalelarga.hr

Redakcija 034 Portala ovim putem izražava duboku sućut i žaljenje povodom stradalog Andrijana njegovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. +


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI