Zahvala župana Tomaševića povodom 25. godišnjice osnutka 123. brigade

Alojz Tomašević
(FOTO: 034portal)

27.10.2016. | A.M.
Pregleda: 5364

U ime organizacijskog i provedbenog odbora svečanog obilježavanja dvadeset i pete godišnjice osnutka 123. brigade Hrvatske vojske Požega želio bih se zahvaliti svim stanovnicima Požeško-slavonske županije, svim posjetiteljima koji su svojim dolaskom na Trg svetog Trojstva pokazali zajedništvo kakvo smo imali 1991. godine.

Svim pripadnicima 123. požeške brigade čestitam što su i nakon 25 godina časno i dostojanstveno zauzeli svoje mjesto u postrojbi i time svjedočili ne samo pripadnost postrojbi nego i ljubav prema Domovini.

Zahvaljujem svim udrugama, zapovjednicima i djelatnicima vojarne 123. brigade i pojedincima koji su sudjelovali u organizaciji svečanosti.


Posebnu zahvalu upućujem roditeljima, udovicama, djeci i obiteljima poginulih pripadnika 123. požeške brigade koji su svojim dolaskom svečanost učinili još dostojanstvenijom jer su životi njihovih najmilijih utkani u temelje slobodne i neovisne Republike Hrvatske.


župan Alojz Tomašević


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI