Vozač mopeda lakše ozlijeđen, nesreći u Frankopanskoj ¨kumovao¨ alkohol

Prijevoz u bolnicu, na svu sreću lakše ozlijeđenog vozača mopeda
(FOTO: 034Portal)

26.10.2016. | T.M.
Pregleda: 8132

Bili smo na licu mjesta jučerašnje prometne nesreće koja se dogodila oko 10.40 sati na kržanju Trga Svetog Trojstva i ulice Vučjak.







65-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke Opel, uslijed nepropisnog skretanja udarila je u moped kojim je upravljao 86-godišnjak. Uslijed udara on je pao na kolnik i lakše se ozlijedio. Protiv 65-godinjakinje slijedi prekršajni nalog.


Bili smo i na licu mjesta druge prometne nesreće, koja se dogodila oko 15 sati na raskrižju ulica Eugena Kvaternika i Frankopanske.





80-godišnjakinja koja je upravljala biciklom, dolaskom do raskrižja nije se zaustavila na vidno postavljen prometni znak "stop" te biciklom ušla u raskrižje.



Tom prilikom 50-godišnji vozač automobila Ford, koji je vozio pod utjecajem alkohola od 0.68 promila naglo je zaustavio vozilo kako ne bi udario biciklisticu koja je pala na kolnik bez kontakta i lakše se ozlijedila.



U tom trenutku uslijed neprilagođene brzine, 35-godišnja vozačica automobila Peugeot je prednjim dijelom udarila u zadnji dio osobnog automobila Ford.

Protiv 35-godišnjakinje i 80-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog, doznajemo iz policijskog izvješća. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI