Jučerašnjoj nesreći u Gučanima kumovala neprilagođena brzina

Prometna u Gučanima
(FOTO: 034 Portal)

25.10.2016. | 034 Portal/M.B.
Pregleda: 15285

Nakon gotovo detaljnog izvještavanja s jučerašnje prometne nesreće u Gučanima koja je rezultirala s dvoje smrtno stradale osobe, donosimo Vam policijsko izvješće vezano za nesreću u potpunosti:

"U ponedjeljak, 24. listopada 2016. godine, oko 17.05, na državnoj cesti D-51, između naselja Gučani i Busnovi, 65-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke "Mitsubishi", švicarskih nacionalnih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prešao je vozilom na suprotni prometni trak prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio teretnog automobila marke "Volvo", bjelovarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 29-godišnjak.

Nakon udara osobni automobil je sletio u putni kanal, a na mjestu događaja su smrtno stradali 65-godišnji vozač i 70-godišnja putnica, dok je 76-godišnji putnik teško ozlijeđen. U vremenu od 17.25 do 23.15 sati državna cesta D-51 na relaciji Brestovac-Oblakovac je bila zatvorena za sav promet."



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI