Teška gostovanja Plamenih, Vallisica i rukometaša

21.10.2016. | 034Portal
Pregleda: 3284

Nakon remija kod kuće u prošlom kolu NK Slavonija pala je na treće mjesto na tablici 3.HNL-istok. Sutra će u potrazi za novim bodovima gostovati kod pretposljednje ekipe Koprivnice. Slavija je 13. na tablici, a u goste, u Pleternicu im dolazi Croatia Đakovo koja je trenutno deseta. Utakmica će se igrati sutra s početkom u 15 sati na stadionu S.Z. Šivo u Pleternici.

Prvu ovosezonsku pobjedu, prošli vikend izborili su i rukometaši RK Požega koji su pobjedili Valpovku u drugom kolu 2.HRL-istok. Sutra, u potrazi za novim bodovima gostuju u Našicama kod ekipe Nexe2.

Košarkašice ŽKK Plamen bile su uvjerljive u trećem kolu A1 ženske košarkaške lige. Svladale su ekipu ŽKK Podravac Gigant rezultatom 73:66. Sutra će pokušati izboriti novu pobjedu u Puli s ekipom "ŽKK Pula Črnja Tours".


Pobjedom su sezonu 1.B lige započele odbojkašice ŽOK Vallis Aurea. U nedjelju gostuju kod ekipe OK Kolonija u Slavonskom brodu.


U sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" održat će se 4. kolo 54. Kupa Hrvatske Regija istok B I C program u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Predviđeni broj natjecatelja je 200 dječaka i djevojčica. Natjecanje počinje u 8:30 a završetak se predviđa za 19. sati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI