Koji osmijeh! Beba stara samo 5 dana presretna je što je živa

Prijevremeno rođena beba
(FOTO: Marina Stojanović)

20.10.2016. | 24sata.hr/034portal.hr
Pregleda: 3683

Ova curica rođena je prijevremeno i sa samo 1,7 kg. No nakon samo pet dana roditeljima je podarila ovaj predivni osmijeh i pokazala svima da je veliki borac.

Slika bebe stare samo pet dana osvojila je internet. Ova curica rođena je prijevremeno sa samo 1,7 kilograma. Njezina mama Lauren Vinje objavila je fotografiju uz ove riječi:

"Naša prva kćer ovdje je stara samo pet dana. 1,7 kg. Sretna je što je živa! U ovu sliku sam često gledala kako bih izdržala uspone i padove naših dana na odjelu nenatalne intenzivne skrbi. Život je dragocjen!"Mama Kristine Koma objavila je u komentarima fotografiju svog nasmiješenog sina u inkubatoru.


"Naša prva beba rodila se prošle godine s 25,6 tjedana i 950 grama. Ovo je prvi put kada se nasmijao. Bio je star mjesec dana. Bilo je prekrasno i uvijek ću se sjećati tog trenutka".


Kristine Coma

Druga mama Angela Soilleux napisala je: Rekli su mi da se moja djevojčica nikad neće smijati nakon što je preživjela moždani udar kada se rodila s 33 tjedna. Ona voli dokazivati drugima da su u krivu. Šaljemo vam zagrljaje i puno osmijeha!

Angela Soilleux

 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI