Nova oprema za još ljepšu i uređeniju Pleternicu

Nova oprema za Pleternicu
(FOTO: Grad Pleternica)

20.10.2016. | 034 Portal/Grad Pleternica
Pregleda: 5906

Zahvaljujući natječaju Ministarstva graditeljstva te Poduzetničkom centru Pleternica koji je napisao projekt, Pleternički komunalac je postao bogatiji opremom i to za dvije profesionalne kosilice, nekoliko trimera te novi komunalni traktor sa svim priključcima koji su potrebni.

-"Cestovnom rekonstrukcijom protekle godine te uređenjem određenih dijelova grada povećala se i potreba za novom opremom koja bi nam olakšala rad i kako bismo nastavili sa održavanjem visokog standarda koji smo si zadali po pitanju komunalnog uređenja. Novi traktor koji smo kupili je idealan za urbane sredine koje obilježavaju uži prostori koje je potrebno čistit poput nogostupa i zelenih otoka." - kazao je Ivica Kovačić, direktor Pleterničkog komunalca dodajući da su kupljeni i priključci - ralica, posipač soli, malčer i kosilica.




Drago nam je da je na provedenom postupku javne nabave kupljena oprema domaće tvrtke Hittner iz Čakovca, ukupna vrijednost je 335.000 kuna, od čega je Ministarstvo graditeljstva sufinanciralo 75% sredstava dok je ostatak osigurao Pleternički komunalac.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI