Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Indeks
(FOTO: Općina Velika)

18.10.2016. | 034Portal/Općina Velika
Pregleda: 3174

Na službenim stranicama Općine Velika objavljeni su detalji Javnog natječaja za dodjelu studentskih stipendija.

Tako će se za akademsku godinu 2016./2017. dodijeliti 40 stipendija u iznosu od 500 kuna  za redovne studente prve, druge, treće, četvrte, pete odnosno završne godine studija osim apsolvenata koji studiraju izvan županije prebivališta i deset stipendija u iznosu od 200 kuna za redovne studente prve, druge, treće, četvrte, pete odnosno završne godine studija osim apsolvenata koji studiraju u županiji prebivališta

Pravo prijave na natječaj imaju državljani Republike Hrvatske, odnosno studenti od prve, druge, treće, četvrte, pete odnosno zadnje godine studija s prebivalištem na području Općine Velika najmanje tri godine.


Kriterij na temelju kojih se provodi odabir za dodjelu kredita su opći uspjeh u prethodnom školovanju za studente koji se upisuju na prvu godinu odgovarajućeg školovanja, tj. prosječna ocjena svih položenih ispita za studente druge, treće, četvrte odnosno završne godine, materijalni i socijalni položaj i uspjeh na natjecanjima.


Dokumentacija potrebna za prijavu na je: prijavnica na natječaj za dodjelu studentskih stipendija, uvjerenje o prebivalištu za studenta, domovnica, uvjerenje o redovitom upisu u akademsku godinu, dokaz o uspjehu studenta u prethodnom školovanju, dokaz o sudjelovanju na domaćem i međunarodnom natjecanju, dobivenim nagradama i priznanjima, izjava da ne prima neki drugi kredit ili stipendiju (pisanom izjavom punoljetnog kandidata), izjava o broju članova zajedničkog domaćinstva, potvrda o visini dohotka i primitaka za 2015. godinu za sve članove zajedničkog domaćinstva starije od 15 godine uključujući i podnositelja zahtjeva (izdaje nadležna Porezna uprava)i drugi dokazi o ispunjavanju kriterija temeljem kojih se boduje socijalni status kandidata.

Nepravodobne i nepotpune ponude neće se razmatrati.

Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom treba dostaviti u roku 15 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči Općine Velika i web stranici na adresu:

Općina Velika

Povjerenstvo za dodjelu učeničkih i studentskih kredita i stipendija

Trg bana Josipa Jelačića 34

34 330 VELIKA

KLASA:604-01/16-01/01

URBROJ:2177/08-02-16-3

Velika, 17. listopada 2016. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI