Predstavljen program Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici

A.B.Šimić knjižnica
(FOTO: 034portal)

18.10.2016. | 034Portal
Pregleda: 4088

U Gradskoj knjižnici i čitaonici predstavljen je raznolik i bogat program za Mjesec hrvatska knjige 2016. Sve do 15. studenog održavat će se pričaonice, radionice, književne večeri, izložbe, projekcije filmova, gostovanja književnika, predavanja, promocije, a sve to pod motom "Čitam sto na sat".

Tako je u predvorju Čitaonice od 15. listopada do 15. studenog postavljena izložba Josipa Buturca koji je istaknuti zavičajnik, povjesničar, arhivist, crkveni pisac. Danas u 11 sati bit će prezentacija nove usluge Hrvatske knjižnice za slijepe  -  E-knjiga za slijepe.

Sutra u 18 sati u Studijskom odjelu održan će biti književni susret s Lanom Derkač. Na istom mjestu, 21. listopada u 18 sati bit će predstavljena zbirka poezije Željke Rezo.


28. listopada, u Glazbenom odjelu u 19 sati čeka nas slušaonica zvučne knjige  "Proza u mraku - Anđeo u ofsajdu Zorana Ferića za slijepe i slabovidne", a 3. studenog u 18 sati, u Studijskom odjelu bit će predstavljanje objavljenih knjiga i zbornika udruge Matko Peić. Istog dana u Dječjem odjelu u 17 sati bit će književni susret s Melitom Rundek.


10. listopada u 17 sati bit će susret umirovljenika "Čitam-učim-družim se", a "Bliski susret s Rusijom" naziv je programa koji je zakazan za 11. studenoga kada će Galina Petranović ispred Udruge Rusa Slavonije i Baranje predstaviti rusku mini kuharicu.

Osim aktivnosti u samoj knjižnici i stacionari u Jakšiću, Velikoj i Kaptolu sudjeluju u Mjesecu knjige.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI