Predstavljen program Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici

A.B.Šimić knjižnica
(FOTO: 034portal)

18.10.2016. | 034Portal
Pregleda: 4097

U Gradskoj knjižnici i čitaonici predstavljen je raznolik i bogat program za Mjesec hrvatska knjige 2016. Sve do 15. studenog održavat će se pričaonice, radionice, književne večeri, izložbe, projekcije filmova, gostovanja književnika, predavanja, promocije, a sve to pod motom "Čitam sto na sat".

Tako je u predvorju Čitaonice od 15. listopada do 15. studenog postavljena izložba Josipa Buturca koji je istaknuti zavičajnik, povjesničar, arhivist, crkveni pisac. Danas u 11 sati bit će prezentacija nove usluge Hrvatske knjižnice za slijepe  -  E-knjiga za slijepe.

Sutra u 18 sati u Studijskom odjelu održan će biti književni susret s Lanom Derkač. Na istom mjestu, 21. listopada u 18 sati bit će predstavljena zbirka poezije Željke Rezo.


28. listopada, u Glazbenom odjelu u 19 sati čeka nas slušaonica zvučne knjige  "Proza u mraku - Anđeo u ofsajdu Zorana Ferića za slijepe i slabovidne", a 3. studenog u 18 sati, u Studijskom odjelu bit će predstavljanje objavljenih knjiga i zbornika udruge Matko Peić. Istog dana u Dječjem odjelu u 17 sati bit će književni susret s Melitom Rundek.


10. listopada u 17 sati bit će susret umirovljenika "Čitam-učim-družim se", a "Bliski susret s Rusijom" naziv je programa koji je zakazan za 11. studenoga kada će Galina Petranović ispred Udruge Rusa Slavonije i Baranje predstaviti rusku mini kuharicu.

Osim aktivnosti u samoj knjižnici i stacionari u Jakšiću, Velikoj i Kaptolu sudjeluju u Mjesecu knjige.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI