Ako imate ovaj štednjak, odmah isključite plin - postoji mogućnost eksplozije

Ilustracija
(FOTO: Ilustracija)

17.10.2016. | 034Portal/SBonline
Pregleda: 5445

Na određenim modelima samostojećih plinskih štednjaka tvrtke Bosch postoji opasnost od eksplozije, objavila je tvrtka Bosch Hrvatska na svojim internetskim stranicama.

"Problem se javlja na ograničenom broju samostojećih plinskih štednjaka proizvedenih između siječnja 2009. i listopada 2011. godine. U rijetkim slučajevima plinski spojni priključak mogao bi biti oštećen. Kao posljedica toga, može doći do curenja plina, a u iznimno rijetkim slučajevima postoji opasnost od eksplozije.

Kako bi izbjegli bilo kakve moguće opasnosti, vlasnici kućanskog uređaja na kojemu se navedeni problem javlja trebali bi odmah isključiti dovod plina na kućanski uređaj i ne upotrebljavati ga prije zamjene spojnog priključka. Svim vlasnicima kućanskih uređaja na kojima se navedeni problem javlja nudimo besplatnu zamjenu spojnog priključka od strane kvalificiranog servisnog inženjera.


Zamjena se izvodi u vlasnikovom domu, njome se u potpunosti uklanja problem, besplatna je i vlasnik nema dodatnih troškova ni ne mora ulagati dodatni trud", poručuju iz Boscha.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI