Piše poeziju, romane, tetovira, svira bubnjeve, a sada je i autor dječje slikovnice.

Slaven Kustura
(FOTO: 034Portal)

15.10.2016. | 034Portal
Pregleda: 10347

Tattoo majstor, vrstan bubnjar, književnik i poeta, Slaven Kustura iz Županje, jučer je u OŠ Antuna Kanižlića predstavio svoju slikovnicu "Vilenjakov potok" u kojoj naglašava važnost brige o životinjama i ekologiji.



- Slikovnicu sam odlučio napraviti zato to nema puno takvog štiva koje potiče na zajedništvo ljudi i životinja. U Županji za sada odlično primljena. Predstavljao sam ju u knjižnici, vrtiću i školi u Županji,  a sada ju predstavljam i u drugim školama - rekao je Slaven Kustura.


Slaven je pokazao fotografije svoje stare škole u Županji, gdje se vidi, kako kaže, što se može dogoditi s ljudskim nemarom. Škola se pretvorila u deponij smeća.




- Sudbina moje škole je i na neki način bila inspiracija za ovu slikovnicu. Ta škola je pomalo i ruglo tamo. Dio djeteta iz mene je izašao kroz ovu slikovnicu. Imao sam svojih uradaka i romana prije, koje su malo ozbiljnije tematike. Slikovnica se pokazala kao odlično štivo o očuvanju okoliša - rekao je Slaven.

Inače, stalni posao mu je tetoviranje, a sviranje bubnjeva i književnost popratni poslovi koji su mu, kaže, također zadovoljstvo.



- Mislim da sam jako sretan čovjek što se tiče toga. Prije su se tetovirale puno manje skupine društva, a unazad pet godina, to je postalo mainstream po uzoru na nogometaše. Preporučio bih ljudima koji se tetoviraju da će to imati cijeli život, da postoji opasnost od zaraza, tako da moraju ići u studio koji je opremljen i prijavljen, a motivi su njihov osobni izbor - poručuje Slaven.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI