71 umirovljenik iz Vodica na desetodnevnoj rehabilitaciji

Toplice Lipik
(FOTO: Compas.com.hr)

13.10.2016. | 034 Portal/Compas.com.hr
Pregleda: 3824

Nakon dolaska i smještaja gostiju u Fontani, te u smještajnim kapacitetima Kamenih kupki i Ankinog dvora, umirovljenicima iz srednje Dalmacije dobrodošlicu u Toplice Lipik izrazio je ravnatelj Darko Kelemen u prisustvu Ljerke Pavković, pomoćnice ravnatelja za sestrinstvo, i Anite Vondrak, voditeljice tima za marketing.

-"Kada dođe organizirana skupina od 71 osobe u svakom slučaju za vas je avantura. 450 od Vodica do Lipika za vas je avantura, a za nas jedan izazov. Dosad se nismo susreli s ovakvom situacijom, dočeka ovako velike organizirane skupine. Zbog toga što ste odabrali Lipik za svoju destinaciju u želji da se rehabilitirate, a vjerujem zabavite i provedete, mi će se svakako potruditi da taj boravak u Lipiku bude koristan i ugodan. Možda će nekome biti i nezaboravan."- rekao je ravnatelj Kelemen te istaknuo kako će Toplice Lipik osigurati vrhunsku uslugu od liječnika, medicinskih sestara i tehničara do fizioterapeuta te svih ostalih koji će sudjelovati u procesu rehabilitacije.- "Ovaj dolazak nas obvezuje i sigurno ćemo dati sve od sebe da za 10 dana kada odete iz Lipika, odete zadovoljni, rehabilitirani, poboljšanog zdravlja pa čak i izliječeni. Odete s lijepim i ugodnim uspomenama iz Lipika."- dodao je ravnatelj Kelemen pritom istaknuvši kako su Toplice Lipik danas reprezentativna zdravstvena ustanova koja ide snažno naprijed i na području zdravstvenog turizma.

Potom je ravnatelj Darko Kelemen uručio prigodni poklon gospođi Nadi Kresović s obzirom da je na dan dolaska u Lipik imala rođendan. Nakon izraza dobrodošlice ravnatelja ispred skupine se na dočeku zahvalila voditeljica Irma Jakovljević pritom rekavši kako su u Lipik došli zbog svog zdravlja, a slogan SB Lipik glasi "Na izvoru zdravlja". Pritom naglasivši da su došli na odmor, spremni na zabavu i druženje, a dosad u organizaciji udruge na putovanja nisu išli u tako velikom broju te im je ovo prvo organizirano putovanje i boravak negdje u skupini većoj od 40 osoba.


-"Boravak gostiju iz Udruge umirovljenika Grada Vodica s obzirom da su članica Matice umirovljenika Hrvatske, s kojom Toplice Lipik od 2015. godine imaju sklopljen ugovor, ostvaren je uz popuste. Za grupu smo tijekom 10 dana boravka uz fizikalne terapije potrudili da im svaki dan boravka u Lipiku ponudimo nekakav dodatni sadržaj za popodnevne sate, a za vikend u suradnji s Turističkom agencijom LIRA organiziran im je jednodnevni izlet."- doznali smo od Anite Vondrak, voditeljice tima za marketing SB Lipik, koja je dodala kako je ovo svakako najveća organizirana grupa koju su do sada imali prilike ugostiti te pravi razlog da Toplice Lipik daju sve od sebe, opravdaju njihovo povjerenje i omoguće im nezaboravan boravak u našem Lipiku.


izvor: www.compas.com.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI