Berač za kukuruz uhvatio ruke 65-godišnjaku

Berač za kukuruz
(FOTO: 034portal)

10.10.2016. | pozeska-kronika.hr/034portal
Pregleda: 12459

Oko 15,30 sati u naselju Resnik se dogodila nesreća prilikom berbe kukuruza, u kojoj je nastradao muškarac starosti 65 godina dok je rukovao poljoprivrednim strojem pridodanim na traktor za berbu kukuruza piše pozeska-kronika.hr

Kako se neslužbeno doznaje berač je 65-godišnjaku zahvatio obje ruke.

– Najvjerojatnije su mu stradale šake. Berač mu je najprije zahvatio jednu ruku. Kad ju je pokušao iščupati iz stroja uhvatio mu je i drugu. Vidjeli smo da su mu ruke zamotane dok je čekao hitnu pomoć - prepričavaju mještani sela Resnik za portal pozeska-kronika


Na mjesto događaja bili su upućeni i vatrogasci pleterničkog DVD-a i Hitna pomoć koja je unesrećenog prevezla u požešku bolnicu.


Više detalja oko same nesreće bit će poznato po završetku policijskog očevida. Inače nesreće se svake godine događaju više u vrijeme poljoprivrednih radova a ovo je već drugi slučaj stradavanja od berača na bučkom području u posljednjih nekoliko dana.

Izvor: pozeska-kronika.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI