Drugoplasirana Slavonija na teškom gostovanju kod ekipe Varaždina koja je prva na tablici

07.10.2016. | 034Portal
Pregleda: 5751

Kao što smo već pisali, počela je sezona rukometa, točnije 2.HRL-istok u kojoj naši rukometaši RK Požega u subotu gostuju kod jake ekipe Županje.

Naše košarkašice, ŽKK Plamen, nakon tijesnog domaćeg poraza od Trešnjevke u A1 ligi gostuju u Splitu u subotu, kod ekipe ŽKK Split.

Jako zanimljiva utakmica čeka nas u subotu 3.HNL-istok gdje će Slavonija koja je trenutno druga na tablici gostovati kod ekipe Varaždina koja je prva na tablici s prednošću nad plavima od tri boda. Na pobjedničke staze pokušat će se vratiti Slavija koja kod kuće dočekuje ekipu Osijeka.


Tradicionalni, 19. Međunarodni judo turnir "Požega Open" održat će se u subotu, 08. listopada od 10,00 do 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Na požeškom turniru nastupit će oko 500 natjecatelja iz čak 14 država.


 Utakmice 1. kola Malonogometna lige veterana Požega odigrat će se u nedjelju, 9. listopada u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI