Otvoreno dječje igralište u Veseloj

Igralište u Veseloj
(FOTO: Pleter Portal)

03.10.2016. | 034 Portal/Pleter Portal
Pregleda: 11046

Aktivizmom udruge Slijepih i slabovidnih Grada Pleternice i Požeško-slavonske županije dobivena su sredstva za izgradnju dječjeg igrališta u Veseloj. Projekt je prijavljen na natječaj "Prijatelj prirode” koji je raspisala INA d.d. Prilikom otvorenja predsjednik Udruge Marinko Zeljko zahvalio je mještanima na aktivizmu koji su pokazali, Gradu na suradnji i poželio svima da im igralište dugo služi svrsi.

Igralište su otvorila djeca i gradonačelnica Antonija Jozić koja je tom prilikom rekla kako je veseli što se povećava broj igrališta za djecu na području Pleternice. – Uskoro otvaramo i 9. što me posebno veseli jer se radi o dugo očekivanom igralištu u našem pleterničkom parku. Zahvaljujem udruzi koja ima snage i volje raditi ovakve projekte na dobrobit svih nas. Grad je tu uvijek uz vas i potpora i pomoć kada god to zatrebate – zaključila je Jozić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI