Filipovačka betonara ponovno spremna za rad

Svečanost na Omanovcu
(FOTO: Pakrački list)

02.10.2016. | 034 Portal/Pakrački list
Pregleda: 3414

Idući tjedan betonara u Filipovcu ponovo će velikim i malim kupcima početi isporučivati sve vrste i marke atestiranog betona, najavio je jučer na simboličnoj svečanosti na Planinarskom domu Omanovac Željko Kukec, vlasnik i direktor tvrtke "Kukec" d.o.o. iz Ivanić Grada, koja je ovog proljeća kupila zapuštenu i umrtvljenu betonaru od požeške tvrtke "Pak konstruktor".

Obnova postrojenja je završena, probni rad je prošao s uspjehom i za komercijalni početak proizvodnje betona trebaju još samo administrativne dozvole što će biti gotovo idućeg tjedna, najavio je Kukec poslovnim partnerima, budućim potencijalnim većim kupcima iz ovog kraja i regije. On je zahvalio nazočnim gradonačelnicima Pakraca i Lipika, te zaposlenicima Poduzetničkog centra Pakrac na srdačnom prijemu koji je doživio došavši u ovaj kraj i istaknuo nadu da je to početak dobre suradnje u gospodarskoj aktivnosti, za čiji razvoj tvrtka "Kukec" ima i konkretne planove.

izvor: www.pakrackilist.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI