Objavljen natječaj za studentske stipendije

Grad Pakrac
(FOTO: Pakrački list)

30.09.2016. | 034 Portal/Pakrački list
Pregleda: 3272

Gradska uprava Pakrac na svojim internetskim stranicama objavila je javni poziv  za stipendiranje studenata koji studiraju u RH, a imaju najmanje 3 godine prebivalište  na području Grada Pakraca.

Pravo na stipendiju godišnje 10 mjeseci po 800 kuna ostvaruju svi redovni studenti prve  i ostalih godina godine fakulteta po socijalnim kriterijima i kriterijima deficitarnosti, a ove godine su kao deficitarna zanimanje temeljom prijava gradskih ustanova i tvrtki utvrđeni magistar inženjer građevinarstva i  profesori  gitare/ trube/ klavira/ klarineta. Po socijalnim kriterijima bit će dodijeljeno do 10 stipendija, a po kriterijima deficitarnosti  do 3 stipendije. Pravo na stipendiju godišnje 10 mjeseci po 400 kuna ostvaruju svi redovni studenti od druge do završene godine dodiplomskog ili diplomskog studija.

Rok za prijavu je 28. listopada, a obrasce kao i sve  detalje natječaja mogu se preuzeti na internetskim gradskim stranicama www.pakrac.hr, odnosno u uredu gradske uprave.


U proračunu Grada Pakraca za 2016. godinu je predviđeno za stipendiranje studenata 250.000 kuna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI