Ladić, Vlaović, Soldo, Boban i mnogi drugi danas u Pleternici

Humane zvijezde Hrvatske
(FOTO: Grad Pleternica)

29.09.2016. | 034 Portal/Grad Pleternica
Pregleda: 6387

Mnogobrojne nogometne zvijezde potvrdile su svoj dolazak na današnji turnir u Pleternicu s ciljem pomoći obnoviti krovište župne crkve u Požeškim Sesvetama. Turnir će početi danas u 16.00 na stadionu SZ Šivo u Pleternici, a cijena ulaznice je 10 kuna.

Uz humane zvijezde na turniru će sudjelovati još tri nogometne momčadi reprezentacija svećenika BIH, te dva regionalna predstavnika HNK Mitnica iz Vukovara te domaćin po geografskom položaju ekipa Vallis Aurea iz Kutjeva.

Svoj dolazak potvrdili su brojni bivši reprezentativci Hrvatske koji su kovali broncu na SP u Francuskoj 1998.godine. Predsjednik udruge Humane zvijezde je za sportalo.hr izjavio kako djeluju već 13 godina te kroz svoj rad pomažu onima kojima je pomoć potrebna, a to su prije svega djeca s poteškoćama u razvoju i djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.


- U Pleternici imamo specifičnu akciju za pomoć u obnovi krovišta crkve koja je naravno mjesto gdje se okupljaju ljudi i djeca s dobrim ciljem. U svakom slučaju pozdravljamo inicijativu gospodina Ivice Pejnovića koji je idejni začetnik ovog događaja. To će nam biti 103.utakmica u kojoj smo pokušali pomoći potrebitima. Udruga Humane zvijezde okuplja prije svega bivše vrhunske sportaše, u prvom redu su tu naši Vatreni , ali i oni koji nisu bili u Francuskoj 1998. Ladić, Vlaović, Soldo, Boban, Babić, Krpan koji uvijek rado sudjeluju u ovakvim događajima, a uz njih su tu neizostavni glumac Grof, pjevač Leo i mnogi drugi – izjavio je predsjednik udruge Branko Tušek.


izvor: www.pleternica.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI