Pobjednici županijske lige sportskog ribolovnog saveza

Ribolovstvo
(FOTO: Općina Brestovac)

29.09.2016. | 034 Portal/Općina Brestovac
Pregleda: 4074

Posljednjim 6.kolom završena je Županijska liga Športsko ribolovnog saveza  Požeško slavonske županije za 2016.godinu u disciplini lova ribe u kategorijama seniora i kadeta. Natjecanje je održano na jezeru Požega u naselju Turnić na lokaciji Športskog izletničkog centra Požega. U posljednjem kolu prvo mjesto osvojili su seniori ŠRD Orljava iz Pleternice, ispred ŠRD Požega II i trećeg ŠRD Veličanka iz Velike. Kod kadeta pobjednik je Slavonac iz Lipika ispred ŠRD Požega i Zelene lagune iz Rajsavca. Po informaciji glavnog suca Borisa Markovića devet ekipa seniora ukupno je ulovila 65,65o kg bijele ribe, dok su tri ekipe kadeta ulovile 7.78o kg.

Ovogodišnji seniorski prvak je ŠRD Požega II, drugo mjesto osvojilo je ŠRD Orljava iz Pleternice,a treće ŠRD Zelena laguna iz Rajsavca. U konkurenciji kadeta  pobjednici su iz Zelene lagune iz Rajsavca, drugi je ŠRD Slavonac iz Lipika,a treći ŠRD Požega.

Kod seniora najbolji ribič je iz Požege II Daniel Pulić, drugo mjesto osvojio je Nenad Lašak iz pleterničke Orljave,a treći je Damir Leš, član ŠRD Pakrac.Kod kadeta pobjednik je Andrej Žili iz Slavonca Lipik, ispred Danijela Rotima i Dejana Grubešića iz Zelene lagune iz Rajsavca.


Iako je posljednje šesto kolo održano u Turniću, domaćin je bilo Športsko ribolovno društvo Klen iz Brestovca, koje je proglašenje pobjednika i prigodno druženje organiziralo u Društvenom domu u Starom Brestovcu. Iako se radi o mladom društvu 7o-tak članova aktivno radi na uređenju ribnjaka, okuplja sve više ribiča, a ovosezonsko natjecanje bilo im je prvo u županijskoj ligi, pa razloga za zdovoljstvo ima sve više, rekao je predsjednik brestovačkog Klena Ivica Đurčević.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI