Citroen i Komunalac se vole javno

kamion potok
(FOTO: Lidija Galić)

26.09.2016. | 034portal
Pregleda: 19944

Neke lokalne tvrtke u Hrvatskoj, koje se financiraju od strane naspotrošača, uzimaju sebi za pravo da s istim tim novcem raspolažu kao da je njihov.

Svi mi znamo kako su strana vozila, pogotovo francuska, jako udobna pa čak igradonačelnik Grada Požege uživa u tom udobnom francuskom autu s opremom kakvase ugrađuje u Boeing 737.

E tu sad počiva i pitanje svih pitanja, kako to da od gradonačelnika do tvrtkeKomunalac i Tekija se voze samo dobri automobili tvrtke Citroen? Ima li tu nekatajna veza skoro pa i stranačka, što bi neki rekli jer ne lezi, vraže, iprivatni automobil gradonačelnika opet Citoren. Zlobnici bi rekli isti model,sve isto kako bi se privatni automobil servisirao na račun poreznih obveznika,jer treba razumjeti da je plaća od16 tisuća kuna mala za održavanje od stana doautomobila, apartmana u Šibeniku, stana u Zagrebu, sve to košta a plaća nikakva.


No vratimo se mi na Komunalac i Tekiju i nabavku vozila koja tako lijepoizgledaju dok se vozaju po gradu u bisernoj bijeloj boji, od teretnih do malihkamiončića, očigledno te tvrtke koje nama sjede za vratom, jako dobro posluju.Vječni direktor Kolić, čovjek za sva vremena, a sada i novi direktor KomunalcaBekić, bivši ađutant Kolića.


Komunalac tako dobro posluje na tržištu da jednostavno nemaju dovoljnokamiona za prijevoz zemlje kad negdje kopaju pa, gdje treba, zatrpavaju da sečak mora ugovoriti privatnik koji to odradi za bagatelnu cijenu od200 tisuća kuna. Cijena!? Prava sitnica. Navodno od toliko posla, moralo seuposliti i sina od tog istog privatnog prijevoznika, mora da on odrađujelogistiku. Komunalac u svom poslovanju može biti uzor mnogim drugim poduzećima.Priča se da je Komunlac čak dobio posao čišćenja nakon Olimpijskih igara u Rijuali kako se direktor boji letenja, a bez nadzora direktora ništa, posao propao.

I na kraju ne zaboravimo Tekiju koja također ima jako puno novo uposlenih,čak je i supruga predsjednika Gradskog vijeća Grada Požege jedva tamo dobilaposao. Kako? ZNA SE. Tekija također ima potrebu za novim vozilima jer dr. sc.Šostar toliko sredstava povlači iz EU fondova za obnovu komunalne mreže ,da ječovjeka jednostavno strah kad hoda po gradu da ne padne u neku rupu ili iskop.

Na kaju krajeva, kako se ono kaže : "Sve će to narod pozlatiti!"


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI