Pozdrav studentima u Pleternici

Pozdrav studentima
(FOTO: Pleter)

26.09.2016. | Pleter portal
Pregleda: 4768

Udruga "Mladi za mlade” iz Pleternice u suradnji s Akademskom zajednicom "Ante Starčević” i Savjetom mladih PSŽ najavila je na konferenciji za medije tradicionalni 7. po redu party "Pozdrav studentima” koji će se održati u petak 30. rujna 2016. godine u pleterničkoj kinodvorani u 21 sat. Posjetitelje, one mlađe i starije, zabavljat će Libreto bend iz Požege s najvećim hitovima tamburaške i domaće rock glazbe, a nakon njih za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Bero uz hitove zabavne domaće i strane glazbe poprećenom svjetlosnim efektima.

Kao i svake godine do sada konzumacija široke ponude pića je besplatna, a bit će moguća svima onima koji se udruzi odluče donirati 50 kuna za ulaz u dvoranu.

– Događaj tradicionalno potpomažu lokalni ugostitelji uz pokroviteljstvo Grada Pleternice kojima ovim putem zahvaljujemo. Također i pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže i budu dio najvećeg okupljanja mladih uz vrhunsku zabavu. Kao i svake godine očekujemo odličan odaziv studentske i mlade populacije uz još bolju zabavu i provod – rekao je Daniel Gazilj, predsjednik Udruge "Mladi za mlade”



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI