¨Plamene¨ pružile solidan otpor, ali prvo mjesto ipak pripalo jakim gošćama iz Ljubljane

Plamen-Ilirija
(FOTO: 034Portal)

26.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 4530

Odigrana je finalna utakmica košarkaškog turnira "Zlatna dolina" u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Košarkašice ŽKK "Plamen" Požega poražene su od vrlo jake ekipe ŽRD "Ilirija" iz Ljubljane, sastavljene od Slovenskih reprezentativki, rezultatom 86-68. (22:19, 21:18, 23:6, 20:15)



Plamene su krenule jako dobro, no u drugoj polovici prve četvrtine gošće se bude i preuzimaju kontrolu. Bolje su koristile prilike pod košem i imale bolju realizaciju šuta izvana. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 43:37 za gošće.





U drugom poluvremenu gošće bolje, igraju čvrstu obranu i dosta često poentiraju iz kontra napada, a vjetar u leđa im je dao fantastičan postotak realizacije šuta za tricu. U redovima Plamenih najraspoloženije su bile Petra Lovrić s 13 koševa i Kristina Soldo s 12 koševa.



- Protivnik nam je onemogućio bolju igru. Ovo je izvanredna ekipa u kojoj je dio reprezentativki Slovenije i to onih koje igraju u prvoj petorci. Zadovoljan sam prvim dijelom, a i sve igračice su dobile priliku igrati. U pojedinim fazama smo pokazali da možemo s njima igrati. Još uvijek imamo dvije igračice koje su nespremne i kad to dođe na svoje mislim da će sve biti u redu. Ovo je ipak prejaka ekipa - rekao je trener ŽKK Plamen Požega, Vlado Englman.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI