RK Požega svladala Nexe II 29:22

25.09.2016. | 034Portal/RK Požega
Pregleda: 9352

Rukometaši RK Požege Jučer su u Našicama odigrali pripremnu utakmicu protiv Nexe ll i pobijedili 22:29 (12:16). S obzirom da su na klupi imali  samo jednu zamjenu (ne računajući na vratare), pobjeda je time vrijednija.

Dogodile su se određene promjene u igračkom kadru. Klub je napustio Tomislav Raguž, pouzdan pivot koji je otišao u viši rang natjecanja i sada nastupa za Novu Gradišku. Najbolji prošlogodišnji strijelac kluba Karlo Grgurić, trenutno je u dogovorima oko pronalaska novoga kluba i ove sezone vjerojatno neće nastupati za RK Požegu. Od aktivnog igranja oprostio se i dugogodišnji kapetan Ivan Balenović, dok je pouzdani i iskusni Ivan Tomičić odlučio i ovu sezonu pripomoći klubu svojim igrama, koliko mu to obaveze i zdravlje bude dopustilo.

Prvo kolo lige na rasporedu je za dva tjedna kada naši rukometaši gostuju u Županji.


Odmor od rukometa uzeli su i Matej Mršić, Enio Stipanović, Nikola Švajda, Dinko Farkaš, te Karlo Čuljak. Dolazaka u klub za sada nema. Nakon teže ozljede i dužeg oporavka vratio se Matej Đuroković, saznajemo s facebook stranice RK Požega.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI