Rekordnih 140 motora u povorci za treći rođendan moto kluba iz Lipika

3. Moto Defile
(FOTO: Compas.com.hr)

25.09.2016. | 034 Portal/Compas.com.hr
Pregleda: 5130

Povodom Dana grada Lipika i treće godišnjice osnivanja MK "Iohannites" iz Lipika gradskim ulicama 24. rujna je održan 3. moto defile gradskim ulicama kojeg je organizirao MK "Iohannites". "Ove  godine u moto defileu našim gradom se provozalo 140 bikera, a sveukupno smo okupili više od 200 ljudi.", doznali smo od Maria Miroslavića, predsjednika moto kluba iz Lipika.

>

Treći moto defile u organizaciji MK "Iohannites" tako je okupio dosad rekordan broj bikera i njihovih prijatelja u pratnji iz Lipika, Pakraca, Kutine, Zagreba i drugih mjesta kontinentalnog dijela naše zemlje. Tako je na najljepši mogući način proslavljen 3. rođendan moto kluba osnovanog 22. rujna 2013. godine. Sve je počelo s okupljanjem bikera i motora na parkiralištu ispred otvorenih bazena u Lipiku, a nastavilo se bučnom povorkom gradskim ulicama uz neizostavno pratnju policijskih službenika. Nakon nekoliko krugova gradskim ulicama bikeri su krenuli prema club-houseu MK "Iohannites" u Kukunjevcu gdje su nastavili druženje uz kuhani grah i pečene kobasice.


>


"Podijeljeno je više od 200 porcija graha, a pripremili smo 80 litara kuhanog graha za ovu prigodu.", rekao nam je Mario Miroslavić.

Druženje u Kukunjevcu se nastavilo još dugo u noć, a dio bikera iz udaljenijih krajeva odlučio se prenoćiti u šatorima postavljenima iza club-housea.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI