Popularna dječja predstava dolazi u Požegu i Kutjevo

Maša i medvjed
(FOTO: Wikipedia)

25.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 10372

Maša i medvjed interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenom animiranom crtanom filmu koji se pak oslanja na rusku narodnu priču. Spomenuti je crtani film stekao ogromnu popularnost, a jedna epizoda, ona 17., jedan je od 20 videa koji su prikupili više od milijardu pogleda na YouTubeu.

Popularna dječja predstava "Maša i Medvjed" dolazi u Kutjevo, u Dvoranu kina u petak 30.09. s početkom u 18.00. Ulaznice po cijeni od 40 kn prodaju se u Turističkoj zajednici. Valja napomenuti da je broj ulaznica ograničen.

U Požegi če se predstava održati u nedjelju 2.10. s početkom u 10:00 sati u dvorani Grabrik. Ulaznice po 40 kn prodaju se na prodajnim mjestima eventim.hr i na kisocima Tiska koji su smješteni na većini lokacija u gradu.


U predstavi glume : Irina Vujović, Dejan Petošević i Ljuba Stanković Ulaznice, po cijeni od 40,00 kuna, mogu se kupiti na blagajni. Djeca mlađa od 4 godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI