Na prvom izdanju Lige Prvaka sudjeluju četiri kluba iz Hrvatske

Logo
(FOTO: 034 portal)

22.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 2436

U Mariboru će se, od 23.rujna do 25.rujna po prvi puta u povijesti, održati Liga Prvaka u mininogometu. Na premijernom izdanju ovog prestižnog natjecanja sudjelovati će čak 68 momčadi iz cijele Europe, a svoje mjesto među elitom klupskog mininogometa našla su i četiri hrvatska kluba. Osim aktualnog prvaka Hrvatske u mininogometu, varaždinskim Art metalima UTD, sudjelovati će i viceprvaci Hrvatske CB Kula iz Šibenika, trećeplasirani na netom završenom PH Veni vidi vici iz Opuzena i 4 Asa Lisičić Zadar kao momčad koja je zauzela četvrto mjesto na PH.

Liga prvaka održati će se u hotelskom kompleksu Top Termi Maribor na nekoliko terena, dok će se utakmice moći pratiti putem livestream prijenosa na eurominifootball.com.




Hrvatski klubovi svoje prve utakmice igraju sutra, a veliko finale na rasporedu je u nedjelju u 19 sati.


Hrvatski klubovi putuju u Maribor sa velikim očekivanjima i gotovo jednoglasno ističu da je minimalan cilj četvrfinale, što bi bilo veliki uspjeh za hrvatski klupski mininogomet koji od ove godine kreće uzlaznom putanjom samim nastupom naših klubova na ovom prestižnom natjecanju. Podsjetimo, Hrvatska je aktualni viceprvak Europe u mininogometu i to drugi put zaredom, što Hrvatsku čini europskom mininogometnom velesilom koja se nalazi u top 5 momčadi na EMF rankingu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI