Mirza Džomba: ¨Projekt je fenomenalan, vježbalište je prilagođeno svim uzrastima¨

Mirza Džomba i djeca u aktivnoj zoni u Pleternici
(FOTO: 034Portal)

16.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 12638

U okviru društveno odgovornog projekta "Pokret za radost" Coca Cola je u Hrvatskoj pokrenula projekt uređenja aktivnih zona, vježbališta na otvorenom. Među deset gradova koji će ove godine dobiti aktivnu zonu je i Pleternica te je ona otvorena danas ispred OŠ Fra Kaje Adžića. Otvorenju su prisustvovali i proslavljeni hrvatski rukometaš Mirza Džomba i voditeljica Antonija Blaće.




- Ova zona prilagođena je svim uzrastima, od tri do 95 godina. Svi dijelovi tijela su uključeni. Cijeli taj projekt koji je Coca Cola s partnerima pružila je fenomenalan. Lokalna uprava dobiva u trajno vlasništvo nešto za što se nadam da će ljudi koristiti - rekao je Mirza Džomba.





- Drago mi je da sam dio projekta koji promovira zdrav način života pošto sam i sama nekad malo inertna. Cijela akcija Coca Cole "Pokret za radost" je predivna ideja. Meni je ovo već četvrta zona, ali nigdje nismo imali ovako prekrasan doček kao u Pleternici. Vaš trud za glasovanje se isplatio i nadamo se da će vam ova aktivna zona biti na korist - rekla je Antonija Blaće



Za aktivnu zonu izborili su se sami građani Pleternice koji su imali jedan od deset najvećih postotaka glasova s obzirom na količinu pristupnih mjesta internetu.





- Ovaj projekt je zbog vas i za vas. Zahvaljujem gradonačelnici Jozić čija je ovo izvorna ideja. Ona nas je svako jutro podsjećala da trebamo glasati kako bi dobili aktivnu zonu. Ravnatelj škole Hrvoje Galić se također dosta potrudio oko toga. Ovo je za vas najmlađe, vaše roditelje i djedove i bake od srca svima vam puno hvala od Grada Pleternice - rekao je zamjenik gradonačelnice Pleternice, Domagoj Katić




- Projekt je pokrenut 2013. godine, ali od ove godine smo odlučili dati dodatne sadržaje zajednici. Ove godine poduprli smo gradove s deset zona, a u 2017. nastavljamo s još deset aktivnih zona. Želimo izaći svim gradovima kojima je potrebno neto ovakvo u susret - rekao je predstavnik Coca Cola HBC Hrvatska, Bruno Jelić.



Nakon ceremonije otvorenja, Mirza Džomba i Antonija Blaće napravili su jedan "selfie" s vrlo visokog mjesta, na pokretnoj kamionskoj dizalici.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI