Ima li kraja bahatosti u požeškom SDP-u?

Zdravko Ronko, Zoran Milanović, Bruno Horvat
(FOTO: 034portal)

16.09.2016. | 034portal
Pregleda: 14853

U proteklih desetak dana održane su dvije sjednice, onaGradskog vijeća i Županijske skupštine, na kojoj su izostali prisustvovati isvojim prijedlozima pomoći u radu, ionako napaćenim stanovnicima gradova iopćina naše županije, vijećnici SDP-a.

Pitanje koje svakako treba postaviti svim građankama igrađanima naše županije je: Trebamo li i dalje birati SDP-ove kadrove kojisvojim nepojavljivanjem na radnim tijelima bojkotiraju rad istih a i narod kojiih je izabrao?

Iako se redovito svaki mjesec isplaćuje naknada vijećnicimanašim novcem, oni se, možda svojevoljno a možda i po nalogu stranačkog šefa, nepojavljuju na sjednicama.





Koliko je tu prisutno bahatosti i arogancije da od narodaizabrani, od naroda plaćeni ne sudjeluju u radu tijela u kojem se donose odlukeporadi svih nas i napretka naše sredine. Tko uopće daje sebi za pravo dadonosi odluke o nepojavljivanju u radu tijela? Vodi li se šefpožeško-slavonskog SDP-a primjerom bivšeg stranačkog šefa Milanovića, ako da,onda i on treba otići i pustiti nove ljude da povedu socijaldemokraciju u novubudućnosti i nove pobjede.



Polako dolazi vrijeme lokalnih izbora, izbora u kojima ćebirači birati i honorirati rad, odnosno nerad i pitanje je kako sadašnja strukturaSocijal-demokratske partije županije planira opstati ovakvim radom?

Što se to događa u nekada najjačoj stranci našeg podneblja,ne znamo, ali je sigurno da je potrebno učiniti zaokret u takvoj politici inarodu predstaviti nova lica, nove ideje i nove programe koji će u narodupobuditi vjeru i viziju u opstanak na ovim prostorima.

Hoće li među članstvom biti volje i snage za promjenom, bit će uskoro poznato javnosti a do tada nam preostaje, samo čekati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI