Poziv na prijavljivnje razvojnih projekata

Župan
(FOTO: 034 Portal)

13.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 3833

Županijska razvojna strategija je već treću godinu za redom produžena temeljem odluka ministarstva.Proljetos se krenulo u novi razvoj strategije gdje je županijska razvojna agencija nositelj s našim vijećem ali i svim čimbenicima u našoj županiji. Očekujese da taj dokument bude usvojen na županijskoj skupštini u prosincu.– "Ovo je važan dokument na temelju kojeg će biti moguće otvoritivrata sredstvima europskih fondova, u suglasnosti s ministarstvima” – naglasioje župan Alojz Tomašević danas na konferenciji zanovinare.



Direktoricarazvojne agencije PANORA Senka Horvat također je istaknula važnost ovog dokumenta koji vrijedi od 2016. Do 2020. Godine. –"Dosada smo napravili velikidio razvoja županijske strategije. Formirali smo Strateško vijeće od 35 članovau kojem su zastupljeni svi sektori, javni, privatni i civilni. Ovo je ujedno ipoziv za sve one koji žele pokrenuti vlastiti i širirazvoj, da se prijave Regionalnoj razvojnoj agenciji sa svojim prijedlozima.”- rekla je gospođa Horvat.





Rok za upućivanje prijedloga je kraj rujna.Prijedlozi projekata podnose se isključivo u elektronskom obliku, popunjavanjem Excel tablice Prijedlog razvojnih projekata za Bazu projekata(http://www.panora.hr/zupanijska-razvojna-strategija#anchor-255).


ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI