Zaključak s 19. sjednice Općinskog vijeća

Ilustracija
(FOTO: 034 portal)

13.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 5532

Općinsko vijeće Općine Kaptol održalo je u srijedu, 07.09.2016. svoju 19. Sjednicu. Sjednici je prisustvovalo 11 od ukupno 13 vijećnika te su svi prijedlozi odluka jednoglasno usvojeni. Najviše zanimanja izazvao je polugodišnji izvještaj o ostvarenju proračuna koji je načelnik detaljno pojasnio.

Ostvarenje prihoda na visokih je 75% premda su gotovo svi prihodi iznad 50% od planiranog godišnjeg ostvarenja. Ukupni rashodi na razini su od 42% ostvarenje iz razloga jer se veće investicije završavaju u drugoj polovici godine, odnosno još nisu ispostavljene okončane situacije za sve radove u tijeku. Na kraju sjednice načelnik je upoznao vijećnike kako je IPARD projekt završen te kako je općini isplaćeno 98% planiranih sredstava. Leasing za komunalnu opremu je istekao te je ona sada prešla u vlasništvo Općine. Pod točkom razno nije bilo značajnijih rasprava.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI