Završje će kroz desetak dana dobiti stajalište za autobus

Završje
(FOTO: 034 portal)

13.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 2074

Krenula je nova školska godina, a mještani Završja još uvijek nemaju stajalište s nadstrešnicom za autobus. O navedenoj problematici pisali smo u veljači i prije nekoliko dana kad nam se javio zabrinuti čitatelj. Čitatelj uskoro više neće imati razloga za brigu (barem što se stajališta tiče).




Prije nekoliko dana kontaktirali smo načelnika Općine Brestovac Zdravka Mandića koji je tada rekao da se sastao s ljudima iz Hrvatskih cesta koji su rekli da će radovi počeli sljedeći tjedan, ali da je ta problematika pod njihovom nadležnosti te da posljednju potvrdu trebamo dobiti od Hrvatskih cesta.


- Mi ne možemo neposredno utjecati na početak radova jer su pod nadležnosti Hrvatskih cesta.  Oni imaju određene pravilnike i prije nekoliko dana bili smo na toj lokaciji gdje bi napravili autobusno ugibalište - rekao je prije nekoliko dana Zdravo Mandić.


Poslali smo upit u Hrvatske ceste i dobili smo pozitivan odgovor.

- Radovi na izgradnji autobusnog stajališta uz državnu cestu DC38 u naselju Završje, i to ono u pravcu Požege, započet će tijekom ovog tjedna, te će biti završeni u roku od desetak dana - napisala nam je Tamara Pajić iz Ureda za odnose s javnošću Hrvatskih cesta.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI