¨Sjetimo se i danas svih dragih i hrabrih ljudi koji nisu sa nama¨

Naslov slike
(FOTO: Grad Pleternica)

11.09.2016. | Grad Pleternica/034portal
Pregleda: 4076

Ovogodišnji čast za organizaciju županijskih sportskih igrara Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata je pripala Gradu Pleternici, odnosno ogranku UDVDR Grada Pleternice. Na poligonu ispred OŠ fra Kaje Adžića se okupilo 100-tinjak natjecatelja koji će svoju spretnost pokazati u nekoliko sportova, a najbolji će biti poslani na državno natjecanje.

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je istaknula kako joj je drago što je ponovno došao red na Pleternicu da bude domaćin uvijek dragim braniteljima. - Čast mi je danas stajati ispred vas i gledati na zajedništvo koje imate, a koje je najvažnije. Naravno da ćete odmjeriti snage i vidjeti tko je bolji, ali zajedništvo je ono što nas drži i zbog čega napredujemo. Neka ovaj današnji događaj bude i sjećanje na drage i hrabre ljude koji su otišli u rat, a nažalost iz njega se nisu vratili. Hvala njima i hvala svima vama što ste se borili za neovisnost, slobodu i demokraciju Republike Hrvatske - kazala je Jozić.

Igre je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je kazao kako mu je zadovoljstvo ponovno stajati sa prijateljima, borcima i herojima te je prilikom otvaranja poželio da se u narednim godinama u igre uključe i djeca i obitelji branitelja. Nakon svečanog otvorenja, predstavnici UDVDR iz gradova i općina Požeško-slavonske županije su zajedno sa Gradom i Županijom položili vijence kod spomen obilježja Hrvatskim braniteljim u Pleternici nakon čega su pozvani na domjenak u Hrvatsku knjižnicu i čitaonicu gdje im je gradonačelnica uručila prigodne poklone.


Izvor:Grad Pleternica



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI